Kat - Poes - tuin decoratie - kliko sticker

Op dit moment niet meer op voorraad.
Voor meer informatie stuurt u een mailtje naar : jacqueline@lm30.fr

oude prijs: 12,60 €
10,03
U bespaart 20 %
incl. Btw
Mogelijke levermethoden: Frankrijk gratis > 100€, FraBeNelux: Gratis > 250€, Zwitserland, Corsica, FRA-BLG-LUX Drop point gratis > 50€, Italië, Oostenrijk, Spanje en Groot Brittanie, Andorra, Danmark, Sverige (Sweden), Norge (Norway), Ireland, Eesti (Estonia), Magyarország (Hungary), Hrvatska (Croatia), Lietuva (Lithuania), Latvija (Latvia) , Polska (Poland), Portugal, Česká republika (Czech Republic), Slovenská republika (Slovakia) and Slovenija (Slovenia), Nederland, Belgie, Duitsland en Luxembourg

Kat - Poes - tuin decoratie - kliko sticker


Leuke, vrolijke, kleurrijke items om uw terras of tuin te decoreren. Met deze collectie schilderijen, tuindoeken, balkondoeken, banners en klikostickers is de sfeer in uw tuin of op uw balkon in een handomdraai veranderd.

Een tuindoek of tuinschilderij om kleur of diepte in de tuin aan te brengen, een balkondoek voor kleur en een beetje privacy op het balkon en met een klikosticker bent u eindelijk van die saaie, grijze container af. Aangevuld met een mooi buitenkussen op de stoelen en het plaatje is af.

Erg mooi in de zomer maar zeker ook in de winter! Alle artikelen zijn speciaal gemaakt voor binnen en voor buitengebruik; het hele jaar door. 3 JAAR GARANTIE OP KLEURECHTHEID.

Dit motief is beschikbaar als:

  • Klikosticker:
    1 weersbestendige containersticker om een kant van de kliko te decoreren. Makkelijk op te plakken.