Roze bloemenveld - tuinschilderij voor tuindecoratie

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 1 dagen

10,03
incl. Btw
Mogelijke levermethoden: Frankrijk gratis > 100€, FraBeNelux: Gratis > 250€, Zwitserland, Corsica, FRA-BLG-LUX Drop point gratis > 50€, Italië, Oostenrijk, Spanje en Groot Brittanie, Sweden, Suomi Finland, Bulgaria, Romania, Lithuania, Latvia, Estonia, Andorra, Danmark, Sverige (Sweden), Norge (Norway), Ireland, Eesti (Estonia), Magyarország (Hungary), Hrvatska (Croatia), Lietuva (Lithuania), Latvija (Latvia) , Polska (Poland), Portugal, Česká republika (Czech Republic), Slovenská republika (Slovakia) and Slovenija (Slovenia), Nederland, Belgie, Duitsland en Luxembourg

Roze bloemenveld - tuin decoratie


Leuke, vrolijke, kleurrijke items om uw terras of tuin te decoreren. Met deze collectie schilderijen, tuindoeken, balkondoeken, banners en klikostickers is de sfeer in uw tuin of op uw balkon in een handomdraai veranderd.

Een tuindoek of tuinschilderij om kleur of diepte in de tuin aan te brengen, een balkondoek voor kleur en een beetje privacy op het balkon en met een klikosticker bent u eindelijk van die saaie, grijze container af. Aangevuld met een mooi buitenkussen op de stoelen en het plaatje is af.

Erg mooi in de zomer maar zeker ook in de winter! Alle artikelen zijn speciaal gemaakt voor binnen en voor buitengebruik; het hele jaar door. 3 JAAR GARANTIE OP KLEURECHTHEID.

Dit motief is beschikbaar als:

  • Tuindoek: gratis levering in France metropolitan, Nederland, België, Luxemburg en Duitsland!
    gedrukt op PVC 510gr / M2, UV bestendig, makkelijk te reinigen met een vochtige doek, voorzien van 4 roestvrijstalen ringen zodat het doek makkelijk opgehangen kan worden.
  • Klikosticker:
    1 weersbestendige containersticker om een kant van de kliko te decoreren. Makkelijk op te plakken.
  • Balkondoek:
    micro-geperforeerd polyester, 110gr / m2. Digitaal geprint aan beide zijden! Ieder doek is uitgerust met 14 inox ogen zodat het doek gemakkelijk bevestigd kan worden.